Planning aanleg glasvezel E-Fiber in de Hoeksche Waard bekend

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Hoeksche Waard gaat bijna van start. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door aannemers BAM en Spitters, in opdracht van E-Fiber.

Aanleg
In Hoeksche Waard legt E-Fiber een openbaar, voor elke provider toegankelijk, glasvezelnetwerk aan. Aannemers BAM en Spitters voeren, in opdracht van E-Fiber, de graafwerkzaamheden uit. De gemeente Hoeksche Waard wordt verdeeld in 18 gebieden. Bekijk hier het kaartje met de verdeling van de gebieden. De werkzaamheden zullen starten in Strijen en Strijensas. Vanaf eind 2021 zal worden gestart in ‘s-Gravendeel en Oud-Beijerland en omgeving.

Bekijk hier de planning per gebied.

 

Huisaansluiting gratis bij abonnement
We leggen glasvezel aan in de gehele gemeente Hoeksche Waard. Als je tijdens de aanleg in jouw buurt een abonnement afsluit bij één van de deelnemende providers op het E­-Fiber netwerk, dan zijn er géén kosten voor het gebruik van de glasvezelaansluiting (we noemen dit de vastrechtvergoeding). Later meedoen? Dat kan natuurlijk ook, maar dan brengen we wel minimaal €450,­ in rekening. Dit betreft de eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding.

Bezoek voor meer info www.e-fiber.nl/planning-gemeente-hoekschewaard/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.