Indringer staat s’nachts plots in slaapkamer van 90-plusser in Piershil

3126
Foto PR

Piershil – Vannacht kreeg de Politie  een melding van een insluiper bij een 90 bewoner van Piershil. Rond 04.00 uur stond er een persoon in de slaapkamer….. Wat had ik met deze bewoner medelijden. Agent ik durf echt niet meer te gaan slapen hoor. Ik wreef over haar hand wat was ze geschrokken laat de wijkagent weten op zijn Instagram.

Wie ben je?
Waar woon je?
Wat heb je gedaan?
Wat zoek je?
Heb je wat nodig?
Waarom deed je dit?
Waarom lig je niet op je bed?
Heb je een hart?
Heb je zelf nog een opa of oma?
Hoe voelt het nu?

Ja klopt ik heb veel vragen.

Ik hoop dat je je schaamt en dat je een baantje zoekt. Dat je gaat werken voor je geld. Stuur me een bericht als je hulp nodig hebt, maar doe dit NOOIT m’’ schrijft de wijkagent van Piershil

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Martin (@wijkagent_hoekschewaardwest)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.