Museum het Land van Strijen opent de deuren vanaf zaterdag 5 juni

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Strijen – Na een periode van gedwongen sluiting van het museum in Strijen gaan we met ingang van zaterdag 5 juni weer toegang verlenen aan bezoekers met de expositie “Groen van toen en nu” .Ook in de kelder van het museum is een nieuwe exposite met als thema “Droog je tranen”Een thema dat na de corona periode wel toepasselijk is.

Daar het knusse museum maar beperkte ruimte heeft zal er dan ook van tevoren aanmelding gedaan moeten worden. Ook zal tijdens uw bezoek de geldende maatregelen in acht genomen moeten worden, zoals handen ontsmetten en de 1,5 mtr. afstand houden enz.

Voorlopig is de openingstijd: iedere zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur En op afspraak op andere dagen.     (Zondag gesloten)

Uw bezoek opgeven kan via de mail of per telefoon.Uw naam en adres zal dan geregistreerd worden. Ook opgeven welke tijd u aanwezig wilt zijn.

Het kan zijn dat op de uw voorgestelde tijd niet voldoende ruimte is, dan wordt er aan u een andere tijd aangeboden. Als u naar het museum komt en er is op dat moment nog even geen ruimte in het museum, dan is het aan te bevelen om een wandeling door het oudste dorp van de Hoeksche Waard te maken met haar schitterende winkelstraat en de gezellige terrassen rond de haven. Ook is het mogelijk om een gids te bestellen in het museum die u tegen betaling een rondleiding geeft door het keendorp.

Het museum is te vinden op Kerkstraat 47 in Strijen. Voor boekingen uw mail graag naar  [email protected] of bellen 078-6742924


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren