Webinar Ondernemen in corona-tijd

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

HWHelpt.nl organiseert een gratis webinar voor ondernemers die gevolgen ondervinden van de coronacrisis. Fiscalist Erik Klop en advocaat Jacobine van den Dolder behandelen de meest gestelde vragen die zij in de praktijk van ondernemers krijgen.  

Wanneer: dinsdag 15 juni van 16.00 – 17.00 uur

Het webinar wordt gegeven via Microsoft Teams*. De link om deel te nemen, is te vinden op de website HWHelpt.nl, en in de uitnodiging (zie bijlage). Vooraf aanmelden is niet nodig.  Deelnemen kan anoniem. Vragen stellen kan (ook anoniem) via de chat.

Ondanks de recente versoepelingen zullen veel ondernemers ook de komende tijd nog de gevolgen ondervinden van de corona-maatregelen. De partners van HWHelpt.nl merken in de praktijk dat ondernemers vaak hele basale vragen hebben over financiële en juridische zaken waar zij door de coronacrisis tegenaan lopen. In dit webinar komen deze vragen aan bod. Mocht een ondernemer daarna concluderen meer hulp nodig te hebben, kan via HWHelpt.nl ook maatwerk worden geboden.

HWHelpt.nl
HWHelpt.nl is een initiatief van Retail Hoeksche Waard, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden, Koninklijke Horeca Nederland en de gemeente Hoeksche Waard. HWHelpt.nl is een centraal punt waar een ondernemer maatwerkhulp kan aanvragen. De partners van HWHelpt.nl brengen – kosteloos – samen met de getroffen ondernemer de mogelijkheden in kaart om het bedrijf te redden of gecontroleerd te stoppen en dus een zachtere landing te maken.

Wethouder Paul Boogaard verzorgt de inleiding tijdens het webinar: ‘We merken dat ondernemers die het zwaar hebben door de coronamaatregelen vaak een drempel ervaren om hulp in te schakelen, ondanks dat zij niets aan deze situatie kunnen doen. Terwijl op tijd advies inwinnen, schade kan beperken of voorkomen. Daarom hebben we met elkaar HWHelpt.nl opgezet dat persoonlijk en laagdrempelig is. Het webinar op 15 juni is bedoeld om op een laagdrempelige manier informatie te delen en vragen te beantwoorden. Ik hoop dat dit webinar ondernemers over de streep zal trekken aan te kloppen bij HWHelpt.nl. De gemeente stelt vouchers beschikbaar om gebruik te maken van de expertise van de partners van HWHelpt.nl.  Zij maken samen met een ondernemer een analyse van zijn of haar situatie, zetten de oplossingsscenario’s op een rij en helpen de ondernemer op weg de juiste stappen te zetten.’


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.