Geen feest aan het einde van zomervakantie in ´s-Gravendeel: Feestweek opnieuw afgelast

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – Al enige tijd was de organisatie van de Feestweek in ‘s-Gravendeel  in de weer met het plannen en regelen van de komende feestweek. In tijden van een pandemie is dat geen gemakkelijke opgave. De organisatie is na overleg met de gemeente echter tot de conclusie gekomen dat augustus nog net iets te vroeg komt.

We moesten dit voorjaar keuzes maken en beslissingen nemen, met de kennis die op dat moment voorhanden was. Al vrij snel werd duidelijk dat een feestweek zoals we die kennen er dit jaar wederom niet in zou zitten. De complexiteit van het vergunningstraject en het handhaven op de RIVM COVID-19 regels, is voor een vrijwilligersorganisatie  gewoonweg te ingewikkeld.

Voor de goede orde, iedereen die betrokken is bij de Feestweek is een onbetaalde vrijwilliger. Los daarvan brengt een en ander ook de nodige financiële onzekerheid met zich mee. Daarom kiezen we er voor om dit jaar, met pijn in het hart, de feestweek nogmaals niet door te laten gaan. Uiteraard spreken we de hoop en verwachting uit dat we in 2022 gewoon weer een feestje kunnen houden met elkaar, laat de organisatie weten op haar website.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren