Wasstraat in Strijen voor het goede doel

391

STRIJEN – Jeugdclubs ‘t Zoldertje en Soos Perspectief van de Hervormde gemeente Strijen organiseren op zaterdag 12 juni 2021 een zomer wasstraat! De opbrengst van de actie gaat naar het gemeenteproject waar het gehele jaar geld voor wordt ingezameld: Christ’s Hope.

In Afrika lijden miljoenen mensen door de gevolgen van aids. Doordat zij of hun familie ziek zijn worden hun levens verwoest. Veel kinderen zijn als gevolg van aids wees geworden. Zij missen de broodnodige fysieke, psychische en sociale zorg. Christ’s Hope zet zich in om deze kinderen hoop en een betere toekomst te geven. Meer informatie over hun werk kunt u vinden op hun website.

Op 12 juni kunt u tussen 9:00-16:00 uur met de auto bij ons langskomen om deze door de jeugd schoon te laten maken terwijl u onder het genot van een bakje koffie en zelfgebakken koek staat te wachten.

Praktische informatie

  • LocatieDe wasstraat zal zijn op het terrein van W.A. Reedijk Loonwerk & Machineverhuur, Industriestraat 22.
  • KostenVoor het laten wassen van uw auto betaalt u €10 en voor €15 wordt ook de binnenkant nog gestofzuigd! Betalen kan ter plekke per pin, contactloos of met een betaalverzoek.
  • TijdenTussen 9:00-16:00 uur kunt u langskomen. Het kan echter zijn dat u bij drukte even moet wachten tot u aan de beurt bent. Wilt u gegarandeerd zijn van een plekje dan kunt u een tijdsslot reserveren! Reserveren kan via www.hervormdstrijen.nl/wasstraat.
  • VragenVoor vragen kunt u mailen naar [email protected]mdstrijen.nl.

 

We hopen u 12 juni te zien!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 REACTIE

Comments are closed.