Mingle the Single gaat suppend en zeilend met singles de zomer door!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Natascha de Ruiter

Numansdorp – Na het succes van vorig jaar stapt Mingle the Single met haar singles op 10 juli wederom in de kano om te varen door de idyllische polders van de Hoeksche Waard. Sta jij liever alleen op de plank? Dan kies je voor een lesje SUP, onder begeleiding van een instructeur. Zo komt iedereen aan zijn trekken en kan wat ons betreft de zomer beginnen!zegt initiatiefneemster Natascha de Ruiter.

Mingle the Single zit niet stil. De afgelopen tijd konden zij met hun singles door de versoepelingen gelukkig weer aan de boemel . Zij probeert met haar activiteiten, zoals het WalkingSingles Dinner van afgelopen zaterdag en dat in mei, een laagdrempelige en ongedwongen sfeer te creëren, maar zorgt wel voor een veilige maar persoonlijke omgeving en dat alles tot in de puntjes is geregeld. De horecaondernemers konden zaterdag 5 juni op hun eerste openingsdag nog een keergenieten van het passerende gezelschap. 

Op 10 juli kunnen de singles van 25 tot 55 jaar hun hart ophalen met de terugkeer naar Camping Polderland in Mookhoek, waar er kano’s en sup boards op hen liggen te wachten. Aansluitend wordt de BBQ aangeslingerd en kan er een balletje over het volleybalnet geslagen worden. Inmiddels zijn al meer dan de helft van deze kaarten verkocht en nog maar enkele sup boards beschikbaar.

21 augustus staat de volgende zomeractiviteit te wachten, dit keer voor de 55 plussers: Een dag uit met een bijna 30 meter lange klipper! Altijd al een keer willen zeilen op een groot, uniek zeilschip? Dan is dit is je kans!

Voor meer informatie en/of aanmelden ga naar www.minglethesingle.nl

N.B. Na een activiteit kunnen deelnemers van Mingle theSingle via een online formulier aangeven met wie ze nog eens in contact zouden willen komen. Alleen bij een wederzijdse interesse ontvangen deze geïnteresseerden elkaars e-mailadres.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.