7e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemend Hoeksche Waard op 8 juli 2021 

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Op donderdag 8 juli 2021 wordt van 16.30 tot 20.00 uur de 7e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers van zowel binnen als buiten de regio. Veilig én verbindend! 

Partyboot de Marlina meert op donderdag 8 juli aan in de insteekhaven te ‘s-Gravendeel. ‘De Marlina’ wordt omgetoverd tot een waar haringpartylocatie, waar we op het dek van het schip in de open lucht deze veilige netwerkbijeenkomst zullen ervaren. Het programma zal er iets anders uitzien dan normaal, maar netwerken en haring happen blijven de belangrijkste ingrediënten voor deze 7e Haringparty Hoeksche Waard. Verse haring, heerlijke burgers, ijs en nog veel meer onder het genot van muzikale noten, zullen de ideale ingrediënten van een gezellige, verbindende bijeenkomst zijn. Alle geldende veiligheids- en gezondheidsregels worden in acht genomen. Uiteraard zal er zoals altijd een kleine veiling plaats vinden. 

De entree bedraagt € 40,00 euro p.p. exclusief btw, waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De netto-opbrengst komt wederom ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard. U kunt (gratis) parkeren om en nabij de locatie. 

Aanmelden: 

Aanmelding is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u géén toegang tot de haringparty. U kunt kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl . Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen. 

  • Bijeenkomst : 7e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemend HW 
  • Wanneer : donderdag 8 juli 2021 
  • Tijdstip : van 16.30-20.00 uur 
  • Locatie : Aanlegkade in ‘s-Gravendeel 
  • Entree : € 40,- p.p. all-in (entrée, food & drinks), excl btw 

LET OP DE SPELREGELS VOOR EEN VEILIGE BIJEENKOMST! 

  • De bijeenkomst is voor maximaal 200 (100/100) personen met inachtneming van de 1.5 meter afstand. Het dek wordt speciaal hiervoor ingericht conform de richtlijnen vanuit de overheid. Indien het weer dit niet toelaat wordt een (veilige) combinatie tussen binnen & buiten opgesteld. 
  • Reserveren is verplicht. Deelnemers met verkoudheidsklachten zoals hoesten, keelpijn of koorts, worden niet op de locatie toegelaten. U dient dit aan te geven. Daags voor de haringparty wordt dit per persoon gecheckt. 
  •  De gestelde horecaregels conform wetgeving worden gehanteerd. Voor iedere deelnemer is een zitplaats beschikbaar waarbij maximaal vier personen aan één tafel plaats kunnen nemen. 
  • Tijdens de haringparty ligt de focus op hygiëne. Er worden tijdens het event extra medewerkers ingezet voor het schoonmaken van deuren, grepen, toiletten, algemene liggende vlakken en overige contactpunten. 
  • Iedere deelnemer ontvangt vooraf een protocol van deelname. 
  • Aanmelden kan uiterlijk tot 2 juli 2021. De organisatie behoudt zich het recht voor om de bijeenkomst te annuleren indien dit noodzakelijk geacht wordt. De datum zal dan verplaatst worden naar september 2021. 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.