Modderdag bij Kibeo en Wiedewei Maasdam en Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Kibeo

Donderdag 1 juli stond in het teken van Nationale Modderdag. De kinderen bij kinderopvang Kibeo en groene kinderopvang Wiedewei willen wel meer dan één dag met modder spelen, daarom is het thema over een hele week ‘uitgesmeerd’! Tijdens deze blubberige dagen ontdekten de kinderen wat modder is en wat je met modder kunt doen, want spelen met modder is leuk én leerzaam! En het allerleukste? Vies worden mag!

Ontdekken, ravotten en beleven
Tijdens Modderdag werden de kinderen op een leuke manier uitgedaagd om buiten te spelen door op heel veel verschillende manieren met modder om te gaan. Samen met elkaar in de modder wroeten draagt bij aan extra beweging en natuurlijk heerlijk buitenspelen. Dat is goed voor de ontwikkeling en gezondheid van kinderen, en zo leren ze op een uitdagende manier ook van de natuur! Kortom het was een moddervette week!

Over Kibeo
Kibeo is een van de grootste kinderopvangorganisaties in Zuidwest Nederland waar kwaliteit en flexibiliteit voorop staat. Onze medewerkers werken elke dag met veel plezier op de 150 vestigingen verspreid over Zeeland, Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard, West-Brabant en Barendrecht. Kibeo heeft ook een aantal Wiedewei-vestigingen, de groene kinderopvang binnen Kibeo.

Kijk voor meer informatie op kibeo.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren