Informatiebijeenkomst over herbestemming voormalige Lidl in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het leegstaande pand waar voorheen de Lidl in zat - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Oud-Beijerland – Op donderdagavond 15 juli organiseert gemeente Hoeksche Waard een digitale informatiebijeenkomst over de mogelijke nieuwe bestemming van de voormalige Lidl in Oud-Beijerland.

Op 19 april jongstleden vond er al een eerste bijeenkomst plaats. Daar was gelegenheid om vragen te stellen en suggesties in te brengen. Naar aanleiding hiervan zijn een aantal punten aangepast in het plan. Ontwikkelaar BoWonen vertelt u hier graag meer over tijdens een tweede digitale informatiebijeenkomst. De bijeenkomst is van 19:00 tot 20:00 uur via MS Teams. U bent van harte welkom!

Over welke voorlopige plannen gaat het?

De Lidl verhuisde eind december 2019 naar de wijk Poortwijk III. Het gebouw staat sindsdien leeg. BoWonen is sinds september 2020 in overleg met de gemeente over een herbestemming van de locatie. Er ligt een voorlopig plan voor 2 kleinschalige appartementencomplexen met ruimte voor 38 appartementen, waaronder 10 appartementen in het goedkopere segment. De woningen zijn bedoeld voor starters en doorstromers en alleenstaanden.

Aanmelden

U kunt zich tot dinsdag 13 juli 12.00 uur aanmelden via [email protected]. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een deelnamelink met meer informatie om deel te nemen aan de digitale bijeenkomst.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren