Denkt u graag mee? Enquête over de participatievisie

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Gemeente Hoeksche Waard nodigt inwoners, ondernemers en (vertegenwoordigers van) maatschappelijke organisaties uit om mee te denken over de participatievisie waar zij op dit moment aan werkt. Een participatievisie beschrijft de betrokkenheid van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties bij plannen en projecten van de gemeente. Via een enquête kunnen mensen aangeven wat zij graag terug willen zien in de participatievisie.

Wie denkt er graag mee en wat zijn dan de wensen?

De gemeente is benieuwd op welke manier mensen willen meedenken over plannen en projecten van de gemeente en over bepaalde beslissingen die de gemeente neemt. Sommige mensen denken graag vanaf het begin mee over plannen. Anderen vinden dat inwoners de gemeente ook van advies mogen voorzien omdat zij veel kennis hebben over een bepaald onderwerp. En er zijn mensen die liever pas meedoen met een project als de uitvoeringsfase van start gaat.

Online enquête participatievisie

Inwoners, ondernemers en (vertegenwoordigers van) maatschappelijke organisaties kunnen de enquête over de participatievisie invullen via www.gemeentehw.nl/enquete. De enquête loopt van 7 juli tot en met 12 augustus.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.