Dames golfsters spelen € 4.800 voor SOS Kinderdorpen bij elkaar op de golfbaan in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Dames golfsters spelen € 4.800 voor SOS Kinderdorpen bij elkaar Foto: K. Huijssen

Numansdorp – Vrijdag 30 juli 2021 werd op Golfclub Cromstrijen in Numansdorp de Landelijke Finale wedstrijd gespeeld van de Oma’s/Niet-Oma’s clubwedstrijden ten bate van SOS-Kinderdorpen.

Vanaf 1979 wordt deze wedstrijd gespeeld, dit jaar was de wedstrijd op de prachtige 18 holesbaan in de Hoeksche Waard. Het weer was redelijk en er hebben 45 dames deelgenomen, die op hun eigen home-course hadden gewonnen.

De speelsters  werden ontvangen met koffie en een gebakje en speelden een individuele wedstrijd.Naast het sportieve gedeelte was er ook voldoende gelegenheid om elkaar te leren kennen, drie maal kwamen de dames langs de baanbar waar er hapjes en een drankje werden geserveerd.

Na afloop was er de prijsuitreiking met als winnares Arja den Adel van golfclub de Merwelanden uit Dordrecht. Voor wie dat wilde was er de mogelijkheid om te blijven dineren.Het was een uitermate aangename dag, met als mooie opbrengst € 4.800,- voor SOS-Kinderdorpen. Speciale vermelding voor het team van de Dommel, dat alleen al in haar regio bijna €1.200 ophaalde.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren