Lang gekoesterde wens gaat in vervulling: Zinkwegse Boys krijgt een kunstgrasveld

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Het gaat echt gebeuren. En daarmee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling van vele leden. Het kunstgrasveld voor Zinkwegse Boys hangt samen met de voortdurende ledengroei van de afgelopen 5 jaar.

Afgelopen jaren hebben meerdere gesprekken plaatsgevonden met de gemeente Oud Beijerland / Hoeksche Waard en zij zijn bereid gevonden te investeren in de toekomst van Zinkwegse Boys.

Voorzitter Stephen Steijger – Foto PR

Voorzitter Stephen Steijger: “Het is noodzakelijk voor de toekomstbestendigheid van de club dat ook wij een all-weather veld faciliteren voor trainingen en wedstrijden. Naast de 2 nieuwe kleedkamers is dit weer een grote stap voor onze accommodatie en dat met onze 75-jarige jubileum. Ik zou zeggen, klaar voor de volgende 25 jaar”.

In de loop van volgende week (week 33) gaat de aannemer starten met de werkzaamheden en zal het kunstgrasveld in de eerste week van oktober gereed zijn op sportpark De Beijerse Polder.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren