Vrijwilligers Wielewaal Puttershoek en Maasdam gezocht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De Wielewaal in Strijen

Hoeksche Waard – In september wordt een start gemaakt met het laten rijden van de Wielewaal in Puttershoek en Maasdam. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk mensen uit deze kernen die wat minder mobiel zijn langer mee te laten doen in de maatschappij door het mogelijk te maken dat ze zich kunnen verplaatsen naar b.v. winkels, dokter, familie, club enz. De Wielewaal is een praktisch, lokaal en laagdrempelige vervoersmiddel waarmee dit soort korte ritten vergemakkelijkt worden.

Welzijn Hoeksche Waard is voor dit initiatief nog op zoek naar enkele vrijwillige chauffeurs met een sociaal hart die bereid zijn één, of meerdere, dagdeel/dagdelen per week beschikbaar te zijn en dienst te draaien op de Wielewaal (u heeft daarvoor een geldig rijbewijs nodig).

Ook zoeken ze nog iemand die een website zou kunnen onderhouden en iemand die het leuk vind om zich met onderhouds zaken bezig te houden. Meer weten én/ of  aanmelden? Neem dan contact op met Linda van der Wal via 06-82848467 of [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren