SSS onderuit in het zonnige Zierikzee

Zierikzee – Zaterdag was de 2e oefenwedstrijd in deze voorbereiding. In het zonnige Zierikzee is MZC ’11 de tegenstander. Vakanties en blessures zorgen voor de volgende selectie: Cas Abbas, Kris van Loon, Max van der Sluis, Roy van Raam, Niels Nederlof, Edison Warner, Feni Bileti, Hannes van Bellen, Daan Sibrijns, Stefan Bervoets, Rune Hoeve, Ryan Richard, Ernesto Figueira Comojo, Stan de Bruin, Dennis den Haan en Frank van der Linden.

In de 4e minuut komt SSS al op een achterstand als MZC ’11 een foutje achterin genadeloos afstraft. In minuut 14 wordt het 2-0. Er volgen wat kleine kansjes voor SSS maar SSS weet iet te scoren in de 1e helft. Een paar prima reddingen van Cas Abbas zorgen ervoor dat MZC ’11 ook niet meer scoort de rust bereikt wordt met een 2-0 achterstand.

Direct na rust is het Ryan Richard die op aangeven van Dennis den Haan de 2-1 binnen tikt. SSS komt iets eter in de wedstrijd maar het is in de 64e minuut MZC ’11 dat de 3-1 scoort. Vier minuten later is het Dennis den Haan die uit een vrije trap de 3-2 binnenschiet. In het laatste kwartier is het MZC ’11 dat nog 3x het doel weet te vinden en de eindstand bepaalt op 6-2.