Pahladsingh en Rood keren na 2,5 jaar per direct terug in de Fractie bij D66 Hoeksche Waard, D66 Hoeksche Waard: Pahladsingh en Rood zijn niet welkom

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief

Hoeksche Waard –  D66-raadsleden Maurice Pahladsingh en Eline Rood zijn na 2,5 jaar zelfstandig als fractie Pahladingh en Rood gezeten te hebben in de gemeenteraad weer lid van de partij D66 Hoeksche Waard. Dat maakten ze op vrijdag 20 augustus bekend. 

De raadsleden uit Oud-Beijerland vertrokken in maart 2019 uit de partij omdat ze  ‘meermaals te maken gehad hebben met intimidatie en laster’ binnen de partij. Pahladsing en Rood zeiden in maart 2019 meerdere keren binnen D66 Hoeksche Waard aan de bel te hebben getrokken naar aanleiding van de intimidatie en laster. ,,Zonder resultaat”,

Miranda den Tuinder D66 Hoeksche Waard: Pahladingh en Rood zijn niet welkom in de fractie van D66 Hoeksche Waard

Miranda den Tuinder

Miranda den Tuinder fractievoorzitter van de D66 Hoeksche Waard en de overige burgerraadsleden herkennen en erkennen  Pahladingh en Rood niet als fractieleden van de D66 Hoeksche Waard nu niet en in de toekomst niet. D66 wordt in de Raad vertegenwoordigd door mijn persoon en hier laat ik het verder bij aldus Miranda den Tuinder.

Of Pahladingh en Rood nu toch zelfstandig verder gaan is nog niet bekend.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren