Fort Buitensluis opent zijn deuren op de Open Monumentendagen op zaterdag 11 en zondag 12 september

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Fort Buitensluis

Numansdorp – ‘Mijn monument is jouw monument’ is het thema van het Open Monumenten weekend dit jaar. Dit thema sluit mooi aan bij de toekomstplannen van Fort Buitensluis. Tijdens dit weekend, 11 en 12 september, is ons Fort ook uw Fort. U bent zaterdag en zondag van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 uur. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

Met Open Monumentendag is er van alles te doen

U kunt dit weekend gaan genieten van het prachtige uitzicht vanaf het dakterras op het Fort en een kijkje nemen in de bomvrije kazerne van het Fort. Het landingsvaartuig ligt voor u klaar, daar kunt u aan boord kijken. Er is koffie, thee en fris verkrijgbaar en op zaterdag zelfs poffertjes en suikerspinnen (NB: u kunt alleen contant betalen). Verder is een bezoek aan de zendamateurs die aanwezig zijn de moeite waard.

Forten on the Air

Tijdens open monumentendag 2021 zijn de radiozendamateurs van Contestgroup CG1884  actief met ‘Forten on the Air’.Al sinds 2008 brengt deze groep Fort Buitensluis “in de lucht” tijdens evenementen en contesten.

Daarnaast is er een informatiepunt waar we graag alles vertellen over de toekomstplannen van het Fort. Steun het Fort en doe mee aan onze winactie met een mooie hoofdprijs.

Open Monumentendag Fort Buitensluis Hoeksche Waard

Kom langs op Fort Buitensluis en proef de sfeer.

In verband met de beperkte parkeerruimte adviseren we u om zo mogelijk te voet, of met de fiets te komen. We kijken uit naar uw komst!

Bezoek voor meer info https://www.fortbuitensluis.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren