Vriendenmiddag in de kerk van Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Archief

Westmaas – Op zaterdagmiddag 25 september is van 14.00 tot 17.00 uur in de Dorpskerk van Westmaas een Vriendenmiddag van Tent of Nations. Deze interessante middag is vrij toegankelijk. Op het programma staan interviews met Carolien Roelants (Midden-Oosten expert en journalist NRC), een filmpje over de impact van corona in Bethlehem, een videogesprek met Daoud Nassar over Tent of Nations, en een vrolijke noot. Ook is er gelegenheid voor gesprekken en ontmoeting en uiteraard is er koffie en thee en napraten met een drankje en een (Palestijns) hapje

Tent of Nations is een educatieve boerderij en een vredesproject in Bethlehem van de Palestijns christelijke familie Nassar. Ondanks de moeilijke omstandigheden en de voortdurende dreiging van landonteigening door de Israëlische autoriteiten, zet de familie Nassar zich op een geweldloze en creatieve manier in onder het motto ‘Wij weigeren vijanden te zijn’.

Ken je het werk van Tent of Nations van binnenuit? Of ben je benieuwd naar wat Tent of Nations is? Je bent van harte uitgenodigd bij deze vriendenmiddag in vriendschap en solidariteit. Het wordt een dynamische middag vol inspiratie, verdieping, ontmoeting en creativiteit!

Je kunt je tot uiterlijk maandag 20 september 2021 aanmelden bij [email protected] of via

[email protected]. Vermeld je naam (en namen van de personen die je aanmeldt) plus hun woonplaats, mailadres en telefoonnummer. Zij ontvangen op 23 september 2021 een bevestigingsmail. Nodig vooral ook je vriend, dochter, huisgenoot, buurvrouw of predikant uit om mee te gaan! De toegang is vrij.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.