2e Hands kledingbeurs voor dames ter bate van de Hospice in Zuid-Beijerland en Borstcentrum Zuid Holland Zuid

639
Foto PR

Oud-Beijerland – De Soroptimistenclub Hoeksche Waard is zeer verheugd dat na een jaar waarin ze geen fysieke kledingbeurs konden organiseren dit jaar de jaarlijkse kledingbeurs weer doorgang kan hebben.

Deze zal plaatsvinden op vrijdag 17 september van 9.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag 18 september van 10.00 uur tot 17.00 uur.Dit keer in het pand waar voorheen de Etos was gevestigd in de Passage 18, in het centrum van Oud-Beijerland.

Een beurs met de betere dameskleding, vooral merkkleding, maar ook veel shawls, tassen en schoenen.Deze beurs is al vele jaren voor veel dames een terugkerend uitje en men staat vrijdagochtend al in de rij voordat de beurs haar deuren opent. De jacht op de mooiste koopjes kan dan beginnen. De prijzen zijn laag. Zo kunt u al een prachtige merkpantalon scoren voor € 5,00. De Soroptimisten helpen u bij het maken van de juiste keuze en geven desgewenst ook kleuradviezen. De beurs staat garant voor mooie koopjes in een gezellige en plezierige sfeer.

De opbrengst is dit jaar o.a. bestemd voor de Hospice in Zuid-Beijerland en Borstcentrum Zuid Holland Zuid.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.