Rotary Golf Open op de Golfclub Cromstrijen ter bate van Stichting Droomhuis Hoeksche Waard

192
Foto Archief

Numansdorp – Vrijdag 24 september 2021 organiseren drie Rotaryclubs het jaarlijks golfevenement;‘8e Golfbenefiet Rotaryclubs Hoeksche Waard / Binnenmaas / Zwijndrecht Golf Open’ op de 18 holesbaan van GC Cromstrijen.

Rotary steunt vele goede doelen. Dit jaar is ervoor gekozen om de opbrengst van dit Golfbenefiet te schenken aan Stichting Droomhuis Hoeksche Waard.Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers zodat het weer een leuke dag kan worden. Na het Golfbenefiet kan men deelnemen aan een gezellige maaltijd met de prijsuitreiking. Na afloop vindt er een veiling plaats welke elk jaar weer een gezellige happening is.

Het Golfbenefiet wordt georganiseerd door drie Rotaryclubs, maar iedereen mag deelnemen.

Om het voor de partners van de golfers die (nog) niet golfen, aantrekkelijk te maken, is er bij voldoende belangstelling een mogelijkheid om deel te nemen aan een Golfclinic.

Stichting Droomhuis Hoeksche Waard heeft als doel te komen tot een kleinschalig wooninitiatief voor tenminste negen jonge mensen met een verstandelijke beperking in de Hoeksche Waard. Een plek, waar je vanuit veiligheid kunt groeien. Zie www.stichtingdroomhuishw.nl

Kijk dit leuke filmpje voor een impressie https://youtu.be/E5sDvWgf6UY


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.