2e editie Spirit Highland Games

80

Oud-Beijerland – Komende 17 oktober zal voor de tweede keer het atletiekterrein van AV Spirit in Oud-Beijerland het toneel zijn van de Spirit Highland Games.Echte professionele nationale en internationale teams zullen de strijd aan gaan met lokale gelegenheidsteams om de winst, tijdens deze meerkamp van Schotse Krachtspelen.

Zo zullen zij onderdelen doen als: de cabertoss (boomstam flippen), holding the barrels (120kg zware vaten omhoog houden), maar ook de TUG OF WAR (touwtrekken).Het spektakel zal te zien zijn voor iedereen die dat leuk vindt, en zal beginnen om 10.30 uur op het terrein van AV Spirit aan de kikkershoek in Oud-Beijerland.

Georganiseerd door AV Spirit in samenwerking met de McNozems, zij zijn een professionele Highland Games clan waarvan de leden wonen in Zeeland en in de Hoeksche Waard.

Het stoerste evenement van het jaar in de Hoeksche Waard. Kom dus allemaal kijken, de toegang is gratis! Lekker eten van ’t Kookhuys, een grote schotse winkel, goede muziek en nog veel meer voor het hele gezin.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.