SSS opent met zege op Den Bommel

83

SSS start de competitie met een uitwedstrijd tegen den Bommel.

Bij SSS ontbreken nog de geblesseerden Stefan Bervoets, Kevin de Bie, Niels Nederlof en Ryan Richard. SSS begint uitstekend aan de wedstrijd en dat resulteert in de 9e minuut al in de 0-1 als Tim van etten de bal voor zijn voeten krijgt en onberispelijk raak schiet. Even later is Tobi Fasanya met een volley dicht bij de 0-2 maar de keeper tikt hem onder de lat vandaan. Na een half uur zakt het spel van SSS iets in maar den Bommel kan hier geen gebruik van maken en zo wordt de rust bereikt met een 0-1 voorsprong.

In de 2e helft begint SSS uitstekend en dat resulteert in kansen voor Mark de Bie maar eerst gaat zijn schot voorlangs het doel en de keer daarop staat de paal succes in de weg. Met zoveel kansen kan een 2e doelpunt niet uitblijven het die komt er dan ook als Dennis den Haan de bal passt op Tobi Fasanya en zijn schot gaat via de paal het doel in: 0-2. 10 minuten later is het Tim van Zetten die alle tijd en ruimte krijgt om uit te halen en zo staat het 0-3. Even later lijkt de wedstrijd helemaal gespeeld als Mark de Bie de stand op 0-4 brengt.

Vervolgens zakt de concentratie bij SSS en daar maakt den Bommel goed gebruik van en scoort 1-4 en even later ook de 2-4. Maar dichterbij laat SSS ze niet komen en herpakt zichzelf. Ondanks een kans voor Edison Warner die zijn schot nog net gered ziet worden scoort SSS niet meer en gaan de 3 punten mee naar Klaaswaal. Volgende week is SSS vrij ivm het vieren van het 100 jarig jubileum. De volgende tegenstander is de Jonge Spartaan op 9 oktober op Klaaswaal.

Opstelling SSS: Cas Abbas, Jasper van de Velde, Roy van Raam, Ernesto Figueira Comojo, Edison Warner, Feni Bileti, Frank van der Linden, Tim van Zetten (Geir Sizoo), Tobi Fasanya (Daan Sibrijns), Dennis den Haan en Mark de Bie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.