LHBT+ HW borrel op vrijdagavond 8 oktober in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Hoeksche Waard – Na bijna 2 jaar geen borrel te kunnen organiseren is dat na 25 september eindelijk weer toegestaan. De LHBT+ HW is hier enorm blij mee en kunnen niet wachten om samen met jullie er een gezellige avond van te maken.Deze borrel is voor iedere Hoekschewaarder die zichzelf op een of andere wijze onder het LHBTI-label vindt vallen.

Val je hier zelf niet onder of heb je vorige keer iemand gemist? Tip dit evenement dan aan je vrienden! Mocht je nou niet op Facebook zitten, laat het ons graag via de mail weten als je aanwezig wilt zijn. (De locatie wil een indicatie hebben over de hoeveelheid personen die wij kunnen verwachten)
 
De borrel vindt plaats op vrijdagavond 8 oktober vanaf 20:00. We zijn dit maal te gast bij By Babette, Pieter Repelaerstraat 59 te Puttershoek. Consumpties zijn voor eigen rekening.
Vanaf 25 september 2021 is het tonen van een corona toegangsbewijs in alle Horeca in Nederland verplicht!
 
Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Meer info zie: https://www.rijksoverheid.nl
 
Laat het ons even weten als je krap bij kas zit of geen vervoer hebt, we denken graag met je mee! Je vindt ons hier op facebook: facebook.nl/groups/hwlhbt en op Instagram lhbtqueerindehw of mail ons [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren