Heb jij een positieve ervaring met LHBTI & Sport? Meld je dan!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief

Op 11 oktober is het Coming Out Day. Op deze dag besteden verschillende (sport)organisaties aandacht aan het openlijk uitkomen voor je seksuele voorkeur of genderidentiteit als lesbi, homo, bi, transgender of intersekse persoon (LHBTI).

De belangengroep LHBTI Hoeksche Waard en Sportraad Hoeksche Waard zijn samen op zoek naar LHBTI-sporters die bij hun sportvereniging zichzelf kunnen zijn en daar op Coming Out Day een positief verhaal over willen delen in de lokale media. Door jouw verhaal te delen willen we laten zien dat LHBTI zijn en sport in de Hoeksche Waard goed samen kunnen gaan. Ook willen we de zichtbaarheid van LHBTI-ers op het eiland vergroten, jouw vereniging in het zonnetje zetten en daarmee andere verenigingen inspireren. Doe jij mee? 

Aanmelden

Heb je interesse? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar de LHBT+ belangengroep [email protected]. Ook met andere vragen over inclusie kun je uiteraard bij ons terecht, of de SportraadHW via [email protected]. We helpen je graag verder!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren