Nieuw P+R bij busstation Reedijk in Heinenoord en meer plaatsen bij P+R Molendijk in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief - PZH

Provincie Zuid-Holland is volop bezig met het realiseren van een P+R (Park and Ride) achter het busstation aan de Reedijk. Hier komen 90 parkeerplaatsen waardoor reizigers bij dit busstation hun auto kunnen parkeren en overstappen op de bus. De al bestaande fietsenstallingen zijn in het ontwerp van dit P+R terrein geïntegreerd en worden van de huidige locatie verplaatst. De gemeente is erg blij met deze ontwikkeling zodat meer inwoners hier kunnen parkeren om daarna hun reis te vervolgen met de bus. In het najaar zijn de werkzaamheden klaar.

Daarnaast breidt de provincie de bestaande P+R aan de Molendijk in Numansdorp uit. Het aantal parkeerplaatsen wordt hier uitgebreid naar 60 parkeerplaatsen en krijgt een moderne uitstraling. Tijdens de werkzaamheden kan het voorkomen dat niet alle 19 huidige parkeerplaatsen beschikbaar zijn, dit wordt door de aannemer tijdig gecommuniceerd. Het werkverkeer gaat via de snelweg. Eind december zijn de werkzaamheden klaar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren