Gratis workshop over omgaan met een camera in buurthuis Me Mekaer in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
STRIJEN – Hulp is onderweg! Op dinsdag avond 16 november om 19.30u is de hulp aanwezig in buurthuis Me Mekaer aan de Kerkstraat 73, 3291 AK Strijen. Die hulp is er voor alle leeftijden.

 
Enthousiast hobby fotograaf Cor Blok gaat u helpen uw problemen met uw camera op te lossen. Of het nu een nieuwe camera is, of een die al jaren in de kast ligt, met iedere camera kunt u misschien wel betere resultaten halen dan wat u tot nu toe gewend bent. Daarnaast is het van belang hoe en wat u fotografeert en wat voor instellingen daarbij handig zijn. 
 
Onder het genot van een kop koffie of thee, worden een paar “geheimen” ontrafeld over fotografie, en waarom de Automatische stand eigenlijk de veroorzaker is van een hoop foto-leed. 
 
Cor Blok heeft een jarenlange ervaring met analoge zwart/wit fotografie, en sinds 12 jaar is daar digitale fotografie bijgekomen. Hij heeft al een aantal malen geëxposeerd in o.a. de hal van Immanuel in ’s- Gravendeel, in Looxs in Oud Beijerland en een aantal keer tijdens het Bram Roza festival in Nieuw Beijerland. In de loop der jaren heeft hij een en ander aan camera’s in handen gehad. 
 
Wanneer u deze herfst/winter eindelijk u oude (of juist nieuwe) hobby leven in wil blazen, is dit een mooi moment om er achter te komen wat u graag zou willen leren om nog meer plezier te beleven aan uw camera en foto’s. 
 
Noteer deze avond in je agenda, en neem natuurlijk je camera mee! (met volle accu of batterijen).

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren