Offday voor Piershil

Foto Jacob Haan

In een droog maar herfstachtig Piershil werd gister afgetrapt voor de wedstrijd tegen DRL. Een sterk begin van Piershil resulteerde in een aantal goede mogelijkheden.

Het eerste doelpunt van de middag kwam echter van Rotterdamse kant. DRL ontving een penalty na een ingreep van de Piershilse verdediging, 0-1. De thuisploeg verloor de concentratie niet en ging verder waar het gebleven was. Dit resulteerde in een schot van dichtbij door Roy, helaas over. Ook een omhaal van Neto kon niets aan de stand op het scorebord veranderen. Een handsbal net voor rust in de eigen 16 maakte dat de thee gedronken moest worden met een 0-2 stand. Na rust was het wederom Piershil dat op jacht ging naar een doelpunt. Over, rommelig voor het doel en meerdere keren op de keeper: de bal mocht er niet in. 84e minuut een vrije trap voor DRL, goed gestopt maar in de rebound 0-3. Nadat in de slotfase nog de 0-4 viel en er een opstootje ontstond maakte de scheidsrechter er na ruim 90 minuten een eind aan.

Piershil mag trots zijn op het spel en de honger naar de goal, op naar volgende week!