Sportwethouder Boogaard: Bedreiging en kwetsende reacties naar het bestuur van NSVV schokkend en volstrekt onacceptabel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieffoto: Wethouder Boogaard en burgemeester van Hemmen op bezoek bij NSVV in april toen sporten weer mogelijk was na de lockdown.
Schokkend en volstrekt onacceptabel dat mensen op deze manier worden aangesproken op het uitvoeren van landelijk geldende regels. Je kunt en mag van alles van de regels vinden, maar ondernemers en verenigingen hebben zich er nu eenmaal aan te houden. Zij verzinnen de regels zelf niet.

Extra triest is dat mensen die zich al jarenlang vrijwillig en belangeloos inzetten voor deze mooie vereniging, zo worden behandeld. Ze verdienen juist veel lof voor alles wat zij voor de club doen en hebben gedaan.
 
Een vereniging ben je met elkaar, in voorspoed en tegenspoed. Verenigingen, hun bestuur en leden gaan al 1,5 jaar door een moeilijke tijd. Dat is nog niet voorbij. Laten we elkaar steunen in plaats van bekritiseren. Een normaal gesprek voeren, in plaats van erin komen met gestrekt been. Gelukkig zie ik dat de verontwaardiging breed wordt gedeeld.
Ik heb gisteren contact gehad met de voorzitter van de club, mijn steun uitgesproken en hulp aangeboden. Ik wens het bestuur veel sterkte en wijsheid toe.
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren