Bloemisterij De Drie Lelies in Puttershoek heeft per 1 december een nieuwe eigenaar

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De Drie Lelies

Bloemisterij De Drie Lelies heeft per 1 december een nieuwe eigenaar. Romy de Keijzer neemt de winkel over van Richard Mol.

Richard Mol:

 “Zoals je misschien hebt gehoord of gelezen, ben ik sinds kort als uitbreiding van de bloemenwinkel ‘Grafverzorging Matahari’ begonnen en deze stap heeft al weer in korte tijd een andere situatie doen ontstaan.

Omdat ik alle tijd en energie wil besteden aan ‘Matahari’, zijn er gesprekken geweest met een aantal geïnteresseerden voor een overname.  Deze gesprekken zijn niet eenvoudig geweest omdat ik de bloemenwinkel toch als ‘mijn kindje’ beschouw en ik vind het dan ook een van de belangrijkste punten dat degene die de winkel zou overnemen daar ook respectvol mee zou omgaan. 

Het was mij al snel duidelijk dat er iemand was die de winkel nog beter op de kaart zou kunnen zetten. Dat is Romy de Keijzer. Zij is creatief, commercieel en dienstverlenend ingesteld. Een betere partij om de winkel aan over te dragen en om mee samen te werken kan ik niet wensen!  

Romy is de persoon die de welbekende ‘kar gaat trekken’ en zij is per 1 december 2021 de nieuwe eigenaar van Bloemisterij De Drie Lelies.  Zij heeft in 2020 al 7 maanden in de bloemenwinkel gewerkt, zij weet hoe het eraan toegaat en heeft jarenlange ervaring in het bloemenvak en heeft ook al eerder haar eigen bloemenwinkel gehad.”

Romy de Keijzer:

“Na prettige gesprekken met Richard te hebben gehad, willen wij hem danken voor de complimenten en het vertrouwen om de winkel voort te zetten.  Uiteraard gaan wij met veel enthousiasme en vol nieuwe ideeën aan de slag in onze bloemenzaak.  

Wij gaan uitbreiden met nieuwe stijlen om het aanbod in de winkel te verbreden.  

Kom snel kennis maken met de vernieuwde winkel.  Tot snel ! 

  • Bloemisterij De Drie Lelies
  • Oranjeplein 16
  • 3297 CV Puttershoek
  • +31683558259

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren