Hoeksche Waards Mingle the Single organiseert Nieuwjaarsbrunch voor alleenstaanden en singles zonder hoogtevrees

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Laura en Natascha van Mingle the Single

Wat is er nu leuker om het nieuwe jaar in te luiden met andere alleenstaanden én op grote hoogte? Mingle the Single weet wel raad en brengt de singles bij elkaar tijdens een Nieuwjaarsbrunch op spectaculaire hoogte in de Euromast in Rotterdam.

“Voor deze activiteit moet je absoluut geen hoogtevrees hebben.” zegt Natascha de Ruiter van Mingle the Single. Op 16 januari 2022 trekt Mingle the Single de Hoeksche Waard uit om dichtstbijzijnde wereldstad Rotterdam te verkennen vanuit de iconische Euromast. Mingle the Single, nu 2 jaar actief in het organiseren voor activiteiten voor singles in (en buiten) de Hoeksche Waard, heeft tijdens deze dag meerdere tafels bemachtigd in de Euromast voor een overheerlijke brunch én een toast op het nieuwe jaar. Er komen etagères met zoete en hartige versnaperingen, koffie, thee en jus d’orange op tafel. Kortom, een culinaire ervaring waarbij men komt voor de gezelligheid en natuurlijk het ontmoeten van andere singles en alleenstaanden op ontspannen wijze.

Genieten van het uitzicht en stijgen naar 185 meter hoogte
Bovendien kunnen de deelnemers hun ogen uitkijken en genieten van het prachtige uitzicht over Rotterdam. Er wordt door Mingle the Single een tafelindeling gemaakt op leeftijd. Na de brunch is er de gelegenheid om nog wat meters te stijgen met een bezoek aan de platforms en de Euroscoop (100 & 112 meter hoogte) of een rit in de roterende panoramalift naar 185 meter hoogte.

Aanmelden

Deze brunch is alleen toegankelijk voor mensen zonder partner, er zijn verschillende leeftijdscategorieën vanaf 40 jaar. Aanmelden kan bij Mingle the Single (www.minglethesingle.nl/aanmelden), de plekken zijn beperkt.

Tweede Kerstdag Winter Efteling

Voor wie op tweede Kerstdag nog niets te doen heeft faciliteert Mingle the Single een bezoek aan de Winter Efteling. Deelnemers kunnen zelf een kaartje kopen en een tijdslot reserveren en zich aanmelden bij Mingle the Single. Er zijn over de dag verschillende meetingpoints bepaald waar de singles elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen optrekken. Er wordt een groepsapp gemaakt voor carpoolen en communicatie. Meer informatie ook op de website van Mingle the Single.

Samen is toch veel leuker dan alleen?

Bij Mingle the Single kun je terecht voor de leukste activiteiten en events voor singles, vrijgezellen, alleenstaanden, alleengaanden, weduwen(aren): kortom iedereen zónder partner van 25 tot 88 jaar die het leuk vindt om een activiteit met gelijkgestemden te doen. De laagdrempelige activiteiten vinden plaats in regio Zuid-Holland. Van solexrijden, een dagje zeilen, een kanotocht, een gezellige barbecue, bowlen & borrelen tot aan speeddaten en singles-borrels. Het team van Mingle the Single ontvangt de deelnemers met open armen, want samen is toch veel leuker dan alleen?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.