Topdrukte bij teststraat en vaccinatie locaties in de Hoeksche Waard, Wethouder Blaak bedankt medewerkers voor hun inzet

0
1731
Wethouder Blaak in de priklocatie in Alcazar Events - Foto Gemeente Hoeksche Waard
Hoeksche Waard  – Vrijdagmiddag 7 januari ging wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat langs bij de priklocatie in Alcazar in Puttershoek en de teststraat bij het Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Zij nam voor alle medewerkers op die locaties, in totaal zo’n 100 mensen, wat lekkers voor bij de koffie mee. Hiermee wil ze alle medewerkers bedanken voor hun inzet
 

Joanne Blaak: “Het is hartstikke fijn dat we in de Hoeksche Waard terecht kunnen voor testen en sinds half december ook voor de boosterprik. En ik weet heus wel dat niet alle Hoeksche Waarders direct in Puttershoek ingepland kunnen worden voor de prik, maar veel van onze inwoners wel. Inmiddels kunnen alle 18+ers een afspraak maken voor deze boosterprik. Dat is mooi en belangrijk want dan ben je beter beschermd tegen het coronavirus en draag je bij aan het verminderen van de druk op de zorg.”
Meer informatie is te vinden op de website van de GGD Zuid-Holland Zuid 
 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.