De lokale belastingaanslagen via het SVHW komen er weer aan, in delen betalen? Dat kan!

1250

Hoeksche Waard – Binnenkort ontvangt u van SVHW uw aanslag lokale belastingen. Gemeente en waterschap gebruiken uw belastinggeld voor het welzijn, de leefbaarheid en de voorzieningen in uw gemeente. De belastingaanslag moet u voor de vervaldatum betalen. Maar wist u dat u ook in delen kunt betalen?

In delen betalen via automatische incasso

U geeft SVHW voor de vervaldatum toestemming om het bedrag in delen van uw rekening af te schrijven. SVHW schrijft het bedrag dan in minimaal zeven en maximaal tien delen van uw rekening. Het totale bedrag kan niet in één keer van uw rekening afgeschreven worden.

Automatische incasso aanvragen

Hiervoor gaat u naar de website van SVHW en logt u in op Mijn SVHW. Ga naar ‘Zelf regelen’ en klik op ‘Voorkeursinstellingen wijzigen’. U kunt ook via het contactformulier of telefonisch een machtigingsformulier aanvragen. Binnen 5 werkdagen heeft u het formulier in huis.

Meer informatie?

Kijk op de website van SVHW of bel naar (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.