Van een eenvoudige beplanting tot een compleet geheel

0
923

Onlangs hebben wij een graf in Zwijndrecht mogen beplanten. Dit graf was al deels voorzien van kiezels en enkele planten. Hiervan hebben wij gebruik gemaakt om een voorstel te maken voor de nabestaanden. Juist het gebruik maken van iets bestaands is van waarde.

Dit graf is nu naar alle tevredenheid van de nabestaanden voller en completer gemaakt met een haag van buxus, een aantal lampenpoetsergrassen en struikheide; alles gezet in nieuwe aarde. Door het seizoen zijn deze grassen nu nog laag, maar komen in het voorjaar tot hun recht. Om de rechtopstaande steen te benadrukken, is er een aantal stenen aan de voorzijde geplaatst, waar nu het windlicht op staat. Deze wordt op deze manier ook minder vies door opspattende aarde.

De nabestaanden waren erg tevreden en daar zijn wij blij mee, zoals te lezen is in hun reactie. De ‘Sta het graf te bewonderen, in een woord geweldig.’

Neem contact op

Ik hoor graag wat Matahari voor u kan betekenen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.