Foto update: Politie pakt inbrekers na wilde achtervolging en na frotale botsing aan de Boonsweg in Heinenoord op

0
3755
Politie pakt inbrekers na wilde achtervolging en na frotale botsing aan de Boonsweg in Heinenoord op - Foto Carsten Jonas

Heinenoord – Na een melding van een inbraak in Middelharnis zette de politie rond 17.22 uur een achtervolging in. Op de Boonsweg in Heinenoord kwam de achtervolging middels een frontale botsing tot zijn eind. Hierbij zijn een politieauto en de auto van de verdachten betrokken geraakt.

De auto van de verdachten vatte vlam. Er is niemand gewond geraakt. De politie heeft 2 mannen direct na de aanrijding kunnen aanhouden. Even later zijn er na een korte achtervolging met behulp van de Politiehelikopter  nog 2 mannen aangehouden


Foto’s Carsten Jonas


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.