Mooie opsteker voor SHO

Tim de Pender, door het doelnet zichtbaar, zet SHO op 2-0 - Foto Adrie Troeleman

Oud-Beijerland – Als laatste voorbereiding op de competitiehervatting speelde SHO in eigen huis een oefenwedstrijd tegen GJS. Op het zonnige maar desondanks koude Beijerlandse sportpark nam SHO meteen het heft in handen. Al na acht minuten kwam SHO op voorsprong door een doelpunt van Bowie van de Veerdonk die vanaf de linkerkant met een diagonale schuiver de keeper het nakijken gaf: 1-0.

Precies na het eerste kwart van het duel werd de marge verdubbeld door Tim de Pender die een assist van Van de Veerdonk verzilverde: 2-0. De Gorinchemse gasten gaven goed tegenspel maar konden doelman Peter Konings nauwelijks werk bezorgen. In ieder geval was het voor de (Beijerlandse)toeschouwers aangenamer om naar te kijken dan vorige week bij Spijkenisse - SHO.

Meteen na de pauze kopte Sander de Heus een door Rowdy Rijsdijk genomen corner prima binnen: 3-0. Na een uur verschenen er bij SHO vier verse krachten binnen de lijnen maar de schwung bij de wit/zwarten was er daarmee wel even uit. GJS kreeg een aantal mogelijkheden wat uiteindelijk ook een doelpunt opleverde: 3-1. Even later werd bij een uitval Ricky Bokhoven binnen de zestien aangetikt wat een penalty tot gevolg had. Rowdy Rijsdijk, vrijwel altijd trefzeker vanaf de stip, zag ditmnaal de keeper redding brengen. Een paar minuten later werd wederom een door Rijsdijk genomen hoekschop door Robin Winkels, een andere routinier bij SHO, binnengekopt: 4-1. Een mooie opsteker voor SHO met het oog op komende zaterdag: XerxesDZB uit.