Wie verzint een naam voor de nieuwe brug in Nieuw-Beijerland?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Nu de nieuwbouwwijk van Nieuw-Beijerland “Aan de Kreek” bijna af is, is het tijd om de voetgangers- en fietsersbrug te plaatsen over de Kreek, tussen de kruising Voordoel/Doelweijk en de Griendweg. Voor de naam van de nieuwe brug hebben we de hulp van de inwoners van Nieuw-Beijerland nodig. Wil jij straks over de brug lopen, die jouw naam draagt? Doe dan mee aan de prijsvraag! 


Ben jij creatief, origineel en ken je jouw dorp als de beste? Dan ontvangen we jouw zelf bedachte naam graag voor 20 februari via [email protected]. De naam moet uiteraard wel passen bij het dorp en/of de omgeving. 

Op 21 februari kiest de jury (een samenwerking tussen gemeente, dorpsvereniging en Roosdom Tijhuis) de leukste, origineelste en passende naam voor de nieuwe brug. We maken de winnaar via onze gemeentelijke social media kanalen bekend. Houd dus goed onze socials in de gaten!  

Als winnaar mag je op 28 februari aanwezig zijn bij de feestelijke opening van de brug en mag je samen met wethouder Piet van Leenen het naambord onthullen. Ook ontvangt de winnaar een leuke verrassing die bij de plaatselijke bakker opgehaald kan worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.