Auto te water bij pont in Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Hans / Twitter

Nieuw-Beijerland – Een auto is op zaterdagavond bij de veerboot Nieuw-Beijerland – Hekelingen in het water het Spui terecht gekomen. 

De pont lag aan de kant Hekelingen toen er aan de kant van Nieuw-Beijerland een auto aan kwam rijden. De bestuurder dacht dat de pont er lag en reed het water in.

De schipper zag het gebeuren en voer naar de inmiddels drijvende auto op het Spui. De twee werknemers van de pont gingen op de klep staan en de schipper voer met de klep tegen de drijvende auto aan. De ene werknemer hield de drijvende auto vast en de andere haalde eerst de vrouwelijke passagier uit de auto via het zijraam.

Toen de vrouw eruit was kroop ook de man eruit en hebben de twee werknemers de auto met een touw vastgeknoopt aan de bolder van de pont. Vervolgens heeft de schipper de auto klem gevaren tegen de kant. Door kordaat optreden van de schipper en twee werknemers zijn ze gered!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren