Ontmoet de VVD-kandidaten tijdens inloopavond 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard –  Op donderdagavond 24 februari organiseert de VVD Hoeksche Waard een inloop voor de inwoners van de Hoeksche Waard zodat zij kennis kunnen maken met de VVD-kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dit doet de VVD naast de bestaande huis-aan-huis campagne omdat het belangrijk is te weten op wie je stemt. 

“Als VVD vinden we het belangrijk dat we in nauw contact staan met onze inwoners om te weten wat er speelt en dat zij weten wie de mensen achter de plaatjes zijn. Daarom zijn we direct na afloop van de lockdown met de kandidaten de wijken ingetrokken om de mensen persoonlijk te spreken en organiseren we nu deze inloop. Wij ontvangen graag iedereen, die kennis wil maken met onze Top-10 kandidaten, als onze gast op 24 februari van 17.00 tot 21.00 uur in Restaurant De Hoogt, Raadhuisstraat 3 Maasdam. Er bestaat volop de mogelijkheid tot het stellen van vragen”, aldus VVD-fractievoorzitter en lijsttrekker Arnold de Man. 

Nadere informatie is in te zien op de website: www.vvdhoekschewaard.nl 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren