Arie en Jan stappen uit de actiegroep Damherten in de Hoeksche Waard, We hopen dat de damherten nu met rust gelaten worden

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Van links naar rechts: Jan Bijl en Arie Leijdens - Foto PR

Hoeksche Waard – Arie Leijdens en Jan Bijl Bevlogen beide natuurliefhebbers met jarenlange ervaring in de natuur hebben hun taken neergelegd in de actiegroep Damherten in de Hoeksche Waard. Jan Bijl deelde zijn kennis van de Damherten en Arie maakte voor de groep het beeldmateriaal.

Waarom gestopt?

 
Arie en Jan hebben het doel wat zij voor ogen hadden toen ze de actie begonnen bereikt en laten het nu over aan de organisaties die verstand van zaken hebben als het gaat om het beheer van een groep damherten. Met hart en ziel hebben zei zich ingezet voor de damherten maar realiseren zich dat het tijd is dat de rust weer terugkeert in de polder van de Hoekse Waard. 

Trots

Heel erg trots zijn op het resultaat wat ze behaald hebben. Ze bedanken ieder die hun in het afgelopen jaar gesteund heeft en bijgedragen heeft geleverd aan het behoud van deze prachtige dieren. De natuur van de Hoeksche Waard is uniek en daar moeten we met zijn alle trots op zijn en vooral van genieten. 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren