Cheques van CDA Hoeksche Waard voor Stichting Droomhuis en Stichting Zomerkind

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto CDA HW

Hoeksche Waard – De kandidaten van CDA Hoeksche Waard voor de gemeenteraadsverkiezingen hebben allemaal een donatie gedaan om te besteden aan twee goede doelen in de Hoeksche Waard. Eerder deze week was in Numansdorp Stichting Droomhuis aan de beurt, vandaag kreeg Stichting Zomerkind in Nieuw-Beijerland een cheque van 250 euro overhandigd.

Stichting Droomhuis Hoeksche Waard heeft als doel te komen tot een kleinschalig wooninitiatief voor jonge mensen met een verstandelijke beperking in de Hoeksche Waard. Een plek, waar je vanuit veiligheid kunt groeien. Stichting Zomerkind in Nieuw-Beijerland is het initiatief van vier moeders van meervoudig complex gehandicapte kinderen met als uitgangspunt om een kinderdagcentrum te realiseren waar voldoende tijd, aandacht en kennis is om deze bijzondere kinderen betere begeleiding en behandeling te bieden.

In Numansdorp overhandigden jongerenkandidaat Guus Lagendijk en Renske Frieswijk in het bijzijn van andere kandidaten de cheque uit aan initiatiefnemers Anita Kooy en Ida de Klerk van Stichting Droomhuis. Vandaag mochten Merel en begeleider Chantal Broersma van Stichting Zomerkind de cheque in ontvangst nemen.

Foto CDA HW

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren