Dagelijks bericht Hoeksche Waardse coronabesmettingen voortaan wekelijks

0
2406
Coronaupdate hw

Hoeksche Waard – Hoeksche Waard Nieuws stopt met het dagelijks melden van het aantal coronabesmettingen in de Hoeksche Waard. De overheid heeft vanaf vrijdag 25 februari bijna alle coronamaatregelen laten vervallen.

Vanaf het begin van de coronapandemie hebben we dagelijks de Hoeksche Waardse besmettingscijfers gemeld. Dat deden we omdat die cijfers een aanwijzing waren hoe het virus zich in de Hoeksche Waard ontwikkelde. Voortaan zullen iedere dinsdag de weekcijfers worden gepubliceerd!

Mochten de cijfers weer snel stijgen dan gaan we weer over op de dagelijkse cijfers. 

Bekijk hier de dagelijkse cijfers van de Hoeksche Waard via het Coronadashboard van de overheid


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.