Verkiezingspoll: Op welke partij in de Hoeksche Waard stem jij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart ?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Pixabay

Hoeksche Waard – Het is bijna zover op  maandag 14,  dinsdag 15 en woensdag 16 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden.

Onderstaand de deelnemende partijen. Weet jij al op welke partij je stemt? Laat het weten via de onderstaande Verkiezingspoll:

[yop_poll id=”4″]

Verkiezingsprogramma’s en kandidaten

Verkiezingsmagazine

Afgelopen week kwam het Hoeksche Waards verkiezingsmagazine uit!
 
 
In het magazine komen de lijsttrekkers van alle 12 partijen aan het woord. Zij vertellen waar hun partij voor staat en wat hun speerpunten zijn

Waar kan ik stemmen?

Stemmen op 16 maart

U kunt stemmen op 16 maart 2022, tussen 07.30 uur en 21.00 uur. Waar u kunt stemmen ziet u in het overzicht stemlokalen. Een overzicht van de stemlokalen vindt u ook terug op de achterzijde van de kandidatenlijst die u uiterlijk op 12 maart ontvangt.

Stemmen op 14 en 15 maart

In verband met de corona-pandemie is het ook mogelijk om al op 14 of 15 maart uw stem uit te brengen. Dit kan tussen 07.30 uur en 21.00 uur op 11 stembureaus verspreid over de Hoeksche Waard (let op: niet alle stembureaus zijn dus open op 14 en 15 maart!).

Op het overzicht met stembureaus staat duidelijk aangegeven welk bureau op welke dag(en) open is. De extra opening zorgt ervoor dat iedereen in alle rust en veiligheid zijn of haar stem uit kan brengen. Dit geldt vooral voor mensen die tot een risicogroep behoren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren