Verkiezingen gemeenteraad HW 2022: wat zeggen de partijen over LHBTI+-onderwerpen?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Op 14, 15 en 16 maart kan je je stem uitbrengen bij de gemeenteraadsverkiezingen in de Hoeksche Waard. Hoe staan de partijen tegenover inclusiviteit en diversiteit? Belangengroep LHBT+ Hoeksche Waard heeft een overzicht gemaakt.


LHBT+ Hoeksche Waard heeft alle 12 deelnemende politieke partijen uitgenodigd om hun visie te geven over de Hoeksche Waard als Regenbooggemeente. Diverse partijen hebben hiervan gebruikgemaakt. Alle ontvangen visies zijn verzameld op de speciale Verkiezingspagina van LHBT+ Hoeksche Waard. Het overzicht is te vinden op https://lhbthw.nl/gemeenteraadsverkiezingen-2022-hoeksche-waard-lhbti/.

De Hoeksche Waard is sinds 2019 een Regenbooggemeente. Wat dit inhoudt, is te lezen op de pagina van de gemeente over Regenbooggemeente Hoeksche Waard. Lees meer over de gemeenteraadsverkiezingen in de Hoeksche Waard op de verkiezingspagina van de gemeente.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.