OSV Oud-Beijerland en Rhoon delen de punten

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Oud-Beijerland – OSV Oud-Beijerland wist zaterdagmiddag  op sportcomplexOlympiategen Rhoon niet te zegevieren. De Smeets Ferry-formatie van trainer Barry Schipper moest ook dit keer genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

Het team van trainer Ronard Venekamp, dat de laatste plaats deelde met BZC/Zuiderpark, kende een goede start. Het zag na een kwartier spelen een kopbal van Ricardo Merrelaar rakelings naast gaan. De beide doelmannen werden vervolgens nauwelijks op de proef gesteld. Maar een indirecte vrije trap in het doelgebied van Rhoon werd in de 38e min. door Dedier Bos benut om de thuisploeg aan een 1-0 voorsprong te helpen. Deze was echter van korte duur, want amper twee minuten later was de stand al weer in evenwicht. Goed doorgaan van Brandon Taylor mondde uit in een voorzet vanaf de achterlijn, waarna de afvallende bal door Rein van de Poll in de bovenhoek werd geschoten.
De tweede helft leverde voor de neutrale toeschouwer vervolgens weinig spectaculaire momenten op voor de doelgebieden, al troffen de bezoekers in de 73e min. nog wel de lat. In de slotminuut leidde een afgekeurd doelpunt van de thuisploeg (wegens vermeend buitenspel) zelfs nog tot enige commotie en gele kaarten, maar de stand veranderde niet meer. Een puntendeling gaf de verhoudingen overigens prima weer in dit verder sportieve duel.


Op dinsdagavond 15 maart a.s. staat op sportpark ‘Spartacus’ in Middelharnis voor OSV de inhaalwedstrijd tegen de Jonge Spartaan op het programma, dat vandaag het duel tegen Groote Lindtmet 21 verloren zag gaan. Verder staan er nog 3 wedstrijden op de dinsdagavond ingepland, waaronder FC IJsselmonde tegen Gravendeel. Op zaterdag 19 maart is FC IJsselmonde ook de tegenstander van OSV op (toevallig ook) sportparkOlympiaaan de Olympiaweg in Rotterdam.

OSV Oud-Beijerland Rhoon 11(11): 38. Dedier Bos 1-0; 40. Rein van de Poll 11.


OSV Oud-Beijerland: Donovan Levestone –– Youri van Ruiven, Loek Visser (60. Rahine de Wind), Quinton Burk en Nick van Dijk –– Dedier Bos, Damon Tol, Jordy Westein, en Dylan de Vroed –– Kenzo Sanches (46. Esra Pieters) en Jan Jaspers (75. Melchior de Koning/ 90. Jurre Roeling).

Rhoon: Joost van Wassenaar –– Brandon Taylor (Vincent Kroon). Jeroen Oster, Stefan Riedijk en Hagos Gad Feshaye –– Rein van de Poll, Wesley Strootman, Roy Tibboel en Floyd Mastenbroek –– Ricardo Merrelaar en Maurice Heijboer.

Arbiter Barry Rodenburg uit Waddinxveen toonde gele kaarten aan de OSV-spelers Damon Tol, Dedier Bos, aanvoerder Donovan Levestone (2 keer) en Jordy Westein. Aan de zijde van Rhoon werd aanvoerder Wesley Strootman genoteerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren