Roparun team We Move 177 organiseert een mini Roparun op de Bouwsteen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Roparun team We Move 177

Op vrijdag 1 april organiseert Roparun team We Move 177 samen met basisschool De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel een Mini Roparun.

De Roparun bestaat al meer dan 30 jaar en levert een bijdrage aan palliatieve zorg voor mensen met kanker. Je kunt dan denken aan een inloophuis, vakanties maar ook aan hulpmiddelen of een fijne dag uit voor zieke kinderen om even niet aan hun ziek zijn te hoeven denken.Hun missie is:  Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Voorafgaand aan deze ochtend zullen de kinderen geld ophalen bij hun familie, vrienden, kennis, buren, etc om op deze manier om een mooi bedrag in te zamelen voor stichting Roparun.

Op vrijdagochtend 1 april gaan alle klassen (een voor een) in de speeltuin bij de Lindehof een kwartier lang zoveel mogelijk rondjes lopen, want er moet natuurlijk wel een prestatie tegenover staan!

Uiteraard is iedereen welkom om de kinderen aan te moedigen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren