Eerste Tiny Houses in Oud-Beijerland geplaatst!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

Oud-Beijerland – Vandaag is een start gemaakt met het plaatsen van de Tiny Houses in Oud-Beijerland. Op het eilandje bij de rotonde naast sportpark De Kikkershoek zijn de eerste 3 huisjes geplaatst, maandag volgen de andere huisjes.

Een mooie mijlpaal voor de enthousiaste bewoners van de 7 minihuisjes. Het is eindelijk nu bijna echt zo ver. Begin van dit jaar zijn de huisjes van 50 m2 in een loods in elkaar gezet. Als ze na vandaag op hun plek staan, begint het aansluiten op alle kabels en leidingen. Daarna kunnen de blije bewoners er (waarschijnlijk) in mei van dit jaar in!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.