Leonard Cohen centraal bij muziekale lezing Frank Kazenbroot bij Vrijzinnigen in Oud- Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
(Frank Kazenbroot)

Hoeksche Waard – Voor Frank Kazenbroot, geestelijk verzorger in het bisdom Rotterdam, is de in 2016 overleden Canadese zanger, dichter en tekstschrijver Leonard Cohen één van zijn grootste inspiratiebronnen. Hij raakt niet uitgepraat over de spirituele betekenis van de teksten van Cohen en kan voluit genieten van de religieuze beeldspraak, waardoor thema’s als liefde, eenzaamheid, verlangen en lijden als het ware opnieuw gaan leven.

Kazenbroot legde zijn diepe bewondering voor Cohen vast in zijn boek “Wees lief voor deze ziel”; een titel die verwijst naar de song ‘Gentle this soul’. Daarin worden veertig vensters geopend op het leven, de muziek en de poëzie van deze legendarische grootheid.   

Over dit alles vertelt hij in een muzikale lezing op zondag 3 april 2022 in het kerkje van Vrijzinnigen Nederland Hoeksche Waard aan de Beneden Molendijk in Oud-Beijerland.

Deze Bijzondere Bijeenkomst begint om 10:30 uur. Weet u welkom!

De toegang is gratis.

Om in de toekomst meer van dit soort bijeenkomsten te kunnen organiseren wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren