Mevrouw Koppenol-Koolmees uit Klaaswaal viert 104e verjaardag

0
111
Mevrouw Koppenol-Koolmees uit Klaaswaal viert 104e verjaardag - Foto Gemeente HW

Klaaswaal – Vandaag, woensdag 25 mei, blaast mevrouw J. (Janna) Koppenol-Koolmees uit Klaaswaal maar liefst 104 kaarsjes uit! Burgemeester Aptroot feliciteerde mevrouw vanmorgen persoonlijk namens het gemeentebestuur en bracht een mooi boeket bloemen en 104 bonbons voor haar mee. 

Mevrouw is geboren in Capelle aan den IJssel en runde daar samen met haar man jarenlang een taxibedrijf. Mevrouw was niet alleen telefoniste, maar hielp ook de klanten die benzine kwamen tanken bij de pomp van het bedrijf.

Het echtpaar kreeg 2 dochters en daar kwamen later nog 6 kleinkinderen en 14 achterkleinkinderen bij. Toen haar man ziek werd verhuisde het echtpaar naar Hellevoetsluis. Sinds 5 jaar woont mevrouw in de Bliekenhof in Klaaswaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.