Vacature Receptionist(e) Tijdelijk / 24 uur- Installatiebedrijf Van Rennes

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Van Rennes heeft een vacature voor een Receptionist(e) Tijdelijk / 24 uur. Installatiebedrijf Van Rennes is met een betrokken team van ruim 100 professionals uitgegroeid tot dé betrouwbare installateur van de Hoeksche Waard. Sinds 1956 zijn we in Klaaswaal gevestigd, op een halfuurtje van Rotterdam. Wij zijn gericht op een totale ontzorging en regelen alles van A tot Z voor ieder installatieproject.

Wat kun je verwachten?

Een tijdelijke functie in verband met het aanstaande zwangerschapsverlof van een collega. Het is voor de periode 1 augustus 2022 t/m 7 januari 2023.

Wat houdt de functie precies in?

Het is een afwisselende en uitdagende functie voor drie dagen per week (maandag, woensdag & donderdag). Geen dag is hetzelfde. Naast het correct afhandelen van het drukke telefoonverkeer, ontvang je onze bezoekers en geef je hen het gevoel dat zij welkom zijn. Je beheert de agenda’s van de vergaderruimtes, verzorgt soms lunches en verwerkt de inkomende en uitgaande post. Je ondersteunt de afdelingen met tal van werkzaamheden. Dit varieert van het taalkundig controleren van uitgaande correspondentie tot het bestellen van kantoorartikelen. Voor administratieve werkzaamheden draai jij je hand niet om. Het beheren van de algemene e-mailbox en het doorsturen van de berichten naar de juiste afdeling, behoren ook tot je taken. Je beschikt over een goede typevaardigheid en bent helemaal thuis in Word. Je bent in staat snel te schakelen tussen de grote diversiteit aan werkzaamheden. Hierbij blijf je onder alle omstandigheden klantvriendelijk. Je bent flexibel en bereid bij afwezigheid van je collega receptioniste extra te werken.

Wat verwachten wij?

  • Vakopleiding (MBO 4+) richting secretariaat en receptie (of vergelijkbaar)
  • Goede beheersing Nederlandse taal
  • Administratieve vaardigheden
  • Kennis van diverse computersystemen (Word/Excel/Outlook)
  • Competenties: flexibel, accuraat, stressbestendig, klant- en servicegericht
     

Solliciteren? https://www.vanrennes.nl/…/receptioniste-tijdelijk-24-uur/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren