Musical groep 7/8 op De Weerklank in Westmaas

0
279
Foto PR

Op dinsdagmiddag 28 juni  heeft groep 7/8 de musical ‘Het goud van Albatros’ in het speellokaal opgevoerd voor de andere groepen van De Weerklank.


De ‘echte’ uitvoering van de musical vond plaats op woensdagavond 29 juni in gebouw Prinses Juliana in Klaaswaal. De musical begon om 19.30 uur en duurde ongeveer 5 kwartier. De leerlingen van De Weerklank hebben hun rol ontzettend goed gespeeld en zongen de liederen met veel enthousiasme. Het was een waar genoegen deze kinderen te zien acteren op het podium. We zijn enorm trots op onze leerlingen!

De zaal van PJ in Klaaswaal zat vol ouders, familieleden en andere belangstellenden. Deze mensen hebben genoten van het spel van de kinderen. Het applaus was niet van de lucht!
We bedanken het licht en geluid voor de prima medewerking, het was allemaal super, en de ouders van de leerlingen voor hun hulp aan het geheel: het maken van attributen, het schilderen van het doek, het verzorgen van de kleding en het oefenen met de kinderen. Natuurlijk bedanken we ook meester Daan v.d. Pol voor al het werk dat hij de afgelopen maanden in de musical heeft gestoken.

We kijken allemaal zeer tevreden en met een bijzonder goed gevoel terug op Albatros!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.